Индивидуални тенис уроци за начинаещи деца и възрастни

Тенисът е за всички, никога не е прекалено късно да започнете от нулата или да усъвършенствате позабравените си умения с ракетата. Ако държите това да се случи с индивидуален подход, чрез тенис уроци с търпелив и разбиращ треньор – ние от „Софийски тенис клуб 360“ имаме какво да Ви предложим. С нашите уроци по тенис получавате няколко важни преимущества – сертифицираните ни треньори ще подготвят за Вас индивидуална, но и оптимална програма, ще преценят Вашето ниво и ще начертаят план как постепенно да подобрите физическата си форма, да усъвършенствате техниката си, да научавате нови удари и тактики. И нещо, което знаем, че е изключително важно за Вас – ще се съобразят с Вашия график.

тенис уроци, уроци по тенис

За кого са подходящи нашите уроци по тенис?

Нашите тенис уроци са предназначени за всички, които биха искали да се докоснат до елегантността на играта, да водят здравословен и активен живот. Не се заблуждавайте, че съществуват спънки или пречки пред Вас, дори и до този момент да не сте хващали ракета. Уроци по тенис в клуба могат да получат и малките деца, които ще подобрят моториката си и ще възпитат в себе си любов към движението и спорта.

Къде се провеждат тенис уроците?

Безспорно предимство на клуба е прекрасната му локация – той е разположен в зелената и обичана от софиянци Борисова градина. „Софийски тенис клуб 360“ е един от най-реномираните и най-старите в столицата. Той има богата и пълна с успехи история и се слави като стартова точка за едни от най-добрите ни тенисисти. До него можете да стигнете от всяка точка на София с градски транспорт – автобуси, тролеи и метро, а в близост до него има и платен паркинг.

Какво Ви предлагаме?

Разполагаме с шест клей (червени) корта с нова, модерна настилка, три тенис корта с балон за студените месеци и гъвкавост при уговарянето на индивидуалните часове. Треньорите ни са опитни, работят с хъс и ще Ви дадат най-добрите насоки, за да напредвате бързо и да изпитвате удовлетворение от постигнатите резултати и удоволствие от играта.