Често задавани въпроси

Как мога да направя резервация?

Резервация може да направите през или на телефон 0887905777.

Как да стигна до клуба?

„Софийски тенис клуб 360“ се намира в Борисова градина, съвсем близо до Орлов мост и „Полиграфия офис център“ (някогашният Полиграфически комбинат). Може да използвате някоя от многобройните линии на обществения транспорт, които минават в района и да слезете на спирките Орлов мост, стадион Васил Левски или Полиграфически комбинат, след което да тръгнете по централната алея на Борисовата градина. Ще видите клуба в непосредствена близост до детската площадка с каменното слонче и успоредно на Летния театър и стадион Българска армия. Може да стигнете и с автомобил до паркинга на ст. Васил Левски, или до района около Полиграфическия комбинат.

Клубът разполага ли с паркинг?

Клубът се намира в паркова среда и достъпът на автомобили до него е невъзможен. Най-близкият паркинг е платеният паркинг около ст. Васил Левски, който се намира на 4-5 минути пеша от клуба. Може да паркирате и в платената зона около Полиграфическия комбинат, след което да пресечете Цариградско шосе през подлезите, които излизат в непосредствена близост до клуба.

Мога ли да наема ракета и топки?

Предоставяме ракети и топки под наем.

Мога ли да използвам шкафче и съблекалня?

Съблекалнята на „Софийски тенис клуб 360“ влиза в цената за наем на корта. Шкафчета се предоставят под наем само на закупилите абонаментни планове.

Мога ли да използвам карти от програма за придобивки за служители?

„Софийски тенис клуб 360“ работи с карти MultiSport на „Бенефит Системс“ и Sport PASS на „Содексо“.

Мога ли да платя с кредитна/дебитна карта?

Да, клубът приема плащане с карти.